Antalya / Aksu

Aksu Belediyesi Tapu dağıtımına devam ediyor

Aksu’da yıllarca tapularına kavuşamayan vatandaşlar ekonomik fiyatlarla tapularına kavuşmaya devam ediyor.

Aksu Belediyesi Tapu dağıtımına devam ediyor

VATANDAŞ TAPULARINA KAVUŞUYOR
Aksu Belediyesi tarafından Pınarlı, Cihadiye ve Çamköy Mahallelerindeki mülkiyet sorununun çözülmesinin ardından başlayan tapu dağıtımlarında bu hafta da 18 hak sahibi tapularına kavuştu.
Aksu’da yıllarca tapularına kavuşamayan vatandaşlar ekonomik fiyatlarla tapularına kavuşmaya devam ediyor. Bu hafta da mülkiyet problemlerinin çözüme kavuşturulduğu Pınarlı, Cihadiye ve Çamköy Mahallelerindeki hak sahibi18 kişiye daha tapuları verildi. Aksu Belediyesi’nde gerçekleştirilen tapu dağıtım töreninde vatandaşlar Belediye Başkanı Halil Şahin’e oldukça ekonomik koşullarda tapularını almaya hak kazandıkları için teşekkür etti.
Bu konuda haklı bir gurur yaşadıklarını ifade eden Başkan Şahin, “Biz bu sorunu çözeceğimizi söylediğimizde bize inanmayanlar oldu. Ama gelinen noktada tapu sorununu çözmekle kalmadık, hak sahiplerine en uygun şekilde ödeme yapma imkanı da sağladık. Bize inanan, güvenen, destek olan herkese biz de teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımıza tapuları hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya Aksu'da Tapu Sevinci  kaç kişi tapu aldı ,tapu dağıtımı sürecek mi
Yerel Yönetim

Antalya Aksu'da Tapu Sevinci kaç kişi tapu aldı ,tapu dağıtımı sürecek mi

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in makamında gerçekleştirilen toplantıda tapularını alan vatandaşlar, tapularına oldukça ekonomik bir fiyatla kavuştukları için Başkan Şahin’e teşekkür etti.

Aksu Belediyesinden Baş Pehlivan Yeşil Yeşil'de Büyük Vefat
Yerel Yönetim

Aksu Belediyesinden Baş Pehlivan Yeşil Yeşil'de Büyük Vefat

Aksu Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısında Aksu’nun evladı olan başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil’e büyük bir vefa örneği sergilendi.

Mustafa Yıldızdoğan Aksu'da Konsere Davet Etti
Etkinlik

Mustafa Yıldızdoğan Aksu'da Konsere Davet Etti

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ünlü sanatçıyı makamında ağırladı. Mustafa Yıldızdoğan, 7 Ekim cumartesi günü akşamı Aksu güreş sahasında sevenleriyle buluşacak.

Şahin Harun Kırbıyık Anaokulunda mezuniyet sevinci
Etkinlik

Şahin Harun Kırbıyık Anaokulunda mezuniyet sevinci

Aksu Belediyesi Şahin Harun Kırbıyık Anaokulu yıl sonu gecesi ve mezuniyet töreni renkli görüntülere sahne oldu. İşte detaylar...

Eğirdir  Dağcılık Şenliği Sağanak Yağmurda Yapıldı.
Yaşam

Eğirdir Dağcılık Şenliği Sağanak Yağmurda Yapıldı.

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde faaliyet gösteren ETUDOSK Derneğinin öncülüğünde bu yıl 27. si düzenlenen dağcılık şenliği sağanak yağmura rağmen büyük bir katılımla gerçekleşti.

Kepez’in kızları şampiyonlarla oynayacak
Yaşam

Kepez’in kızları şampiyonlarla oynayacak

Fenerbahçe ve Beşiktaş karşısında Türkiye Şampiyonluğu kupasını kovalayacak olan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı son antrenmanlarını yaptı.