Yangın, Alaçam’a 18 kilometre mesafede bulunan Kalukkaraçukur Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nusret Kurt’a ait tek katlı evde yangın çıktı. Acil sağlık ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine gelene kadar mahalle halkı kendi çabaları ile yangına müdahale etti. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri evde bulunan 85 yaşındaki Gülistan Kurt’un hayatını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekiplerince yangın kontrol altına aldı. Mahalle sakinleri, yangının çıkış nedeninin sobadan olduğunu, gördükleri an alevlerin evin her tarafını sardığını ve müdahale edemediklerini söylediler.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Uşak’ın Banaz ilçesinde iki komşu aile arasında çıkan kavgada av tüfeğiyle vurulan biri kadın 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise ağır yaralandı.
Antalya’da düğün hazırlıkları yapan çift arasında çıkan tartışmada Acil Tıp Teknisyeni Halit Can Sakman tarafından sırt ve göğüs kısmından çok sayıda aldığı satır darbeleri ile öldürülen hemşire Sevcan Demir Sakman’ın cenazesi anne-babası ve yakınları tarafından teslim alındı.
Denizli’de bahçesindeki konteyneri düzeltmek için yapılan çalışma sırasında kayan konteynerin altında kalan genç hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde..
İzmir’ de bir otomobil emniyet şeridinde duraklayan tıra arkadan çarptı, aracın içerisinde sıkışan genç sürücü hayatını kaybetti.
Aksaray’da otomobil sürücüsünün önünde seyreden otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Araç sürücüsü kaza sonrası kaçarak kayıplara karıştı.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 80 yaşındaki adam bir anda yere yığıldığı evinin yanında ölü olarak bulundu.
Yorumlar (0)