Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner ile belediye personeline indirimli yüksek lisans imkanı sağlayacak protokol imzaladı. Protokol çerçevesinde belediye personelleri ve birinci derece yakınları fırsattan yüzde 50 indirimli olarak yararlanabilecek.
Ürettiği projelerin merkezine her daim eğitimi koyan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya halkına daha iyi hizmet verebilmek, nitelikli kadrolar oluşturabilmek adına Alanya Belediye personellerine yönelik eğitim ve gelişim projelerine de devam ediyor. Bu doğrultuda Alanya Üniversitesi ile Alanya Belediye personelinin kişisel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla iş birliği protokolü imzalandı. Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner’i makamında konuk eden Başkan Yücel, “Sayın rektörümüzün de destekleriyle Alanya Belediye personelimizi akademik anlamda ileriye götürmek maksadıyla bir protokol hazırladık. Bu çerçevede akademik kariyerini ilerletmek isteyen personellerimiz Alanya Üniversitesi’nde yüksek lisans yapabilecekler. Bu imkandan kendileri ve birinci derece yakınları yüzde 50 indirimle faydalanabilecekler. Protokolümüzün akademik başarı hedefi kuran tüm personellerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Rektör Güner de Başkan Yücel’e teşekkür ederek ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.
Antalya'da Muratpaşa Belediyesi, yıllardır süren mücadelenin ardından Kırcami imar planını hayata geçirmeye başladı.
Corendon Airlines’ın sponsor olduğu BIKE AID Bisiklet Takımı, 60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda yer alacak.
CW Enerji, Bursa'da faaliyet gösteren bir firmayı daha güneş panelleri ile donattı.
Antalyalılar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mustafa Sandal konseri ile kutladı.
Kozluca Eski Belediye Başkanı Şevket Aksöz’ün de kayınpederi hayatını kaybetti.
Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Muratlar Mahallesi'nde, tarımsal üretim kalitesini artırmak ve üreticiyi desteklemek amacıyla çeşitli denetim ve kontrol faaliyetleri yürütüldü.
Yorumlar (0)