Alanya ilçesinde avokado, muz, ejder meyvesi, mango hırsızlığının önlenmesi amacıyla komando ve asayiş ekipleri devriyelerini sıklaştırdı.
Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı, Asayiş ve Komando ekiplerince Alanya ilçesinde Uğrak, Yeşilöz, İmamlı, Hocalar, Özvadi, Keşefli, Büyükpınar Mahallelerinde; avokado, muz, ejder meyvesi, mango gibi tarım ürünlerine karşı meydana gelebilecek hırsızlık olaylarını önlemek amacıyla, motorlu ve yaya önleyici kolluk devriyesi gerçekleştiriliyor.
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada deprem nedeniyle İstanbul'da ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildiği belirtildi.
Antalya'da villa inşaatı yapan işçi, çimentoları temizlediği sırada dengesini kaybedip 3 metre yükseklikten jeneratör odasına düştü.
Antalya’nın Kumluca ilçesinde doğuştan kalp hastası olan 5 yaşındaki ana sınıfı öğrencisi Yusuf Kerem Kocabıyık, ders bitimine kısa süre kala fenalaştı.
TBMM’nin açılışı 105’inci yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) geçtiği bilgiye göre İstanbul'un Silivri ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dolayısıyla Bucak Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nda program düzenlendi.
Yorumlar (0)