Sakarya / Adapazarı

Alkollü şahsın kaldırımdaki kadına çarptığı görüntüler ortaya çıktı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde sürücüsünün alkollü olduğu otomobilin kaldırımda bekleyen kadına çarptığı anlar, güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Alkollü şahsın kaldırımdaki kadına çarptığı görüntüler ortaya çıktı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde sürücüsünün alkollü olduğu otomobilin kaldırımda bekleyen kadına çarptığı anlar, güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Hayatını kaybeden kadının, eşini minibüse bindirdikten sonra kaldırımda beklediği esnada kazanın meydana geldiği öğrenilirken, cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde ise kazaya karışan alkollü sürücünün ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.
Kaza, sabah saatlerinde Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Alkollü olduğu öğrenilen M.F.K. idaresindeki 54 AEP 636 plakalı Opel marka otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıktı. Otomobil, ilk önce kaldırımdaki Serpil Sezer’e (43), sonrasında aydınlatma direğine çarparak durabildi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekiplerce ilk müdahalesi yapılan yaralı kadın, kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Sürücü gözaltına alınırken, konuya ilişkin inceleme başlatıldı.

Kaza anı kamerada: Alkollü sürücü ayakta durmakta güçlük çekmiş
Yeni yılın ilk gününde Serpil Sezer’in ölümüyle neticelenen trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, alkollü olan sürücünün kullandığı otomobilin kontrolden çıkarak kaldırımda bekleyen kadına, ardından aydınlatma direğine çarpması yer alıyor. Ayrıca, olay yerinde cep telefonlarına yansıyan görüntülerde ise kazaya karışan sürücünün ayakta durmakta güçlük çektiği anlar da yer aldı.

Görgü tanığı kaza anını anlattı
Kazayı gören vatandaş İsmail Çelik ise, “Otomobil süratle geldi önce bankete çıktı sonrasında da kaldırımda bekleyen bir kadına çarptı. Sonradan otomobil şoförünün alkollü olduğunu duyduk. Alkollü araç sürmesinler, orada biz de olabilirdik, bir başkaları da olabilirdi. Çok üzüldük ve şok geçirdik. Böyle kazaların olmamasını diliyorum. Elinde poşetle herhalde otobüs veya dolmuş bekliyordu” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Sakarya'da 15 yaşındaki çocuğun eli kıyma makinesine kaptırdı
3. Sayfa

Sakarya'da 15 yaşındaki çocuğun eli kıyma makinesine kaptırdı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde marketin kasap reyonunda çalışan 15 yaşındaki çocuk, elini kıyma makinesine kaptırarak yaralanmıştı.

Anadolu Otoyolu’nda feci kaza: 1ağır 5 yaralı
3. Sayfa

Anadolu Otoyolu’nda feci kaza: 1ağır 5 yaralı

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde kamyon ve yolcu otobüsünün çarpıştığı trafik kazasında 1’i ağır toplam 5 kişi yaralandı.

Sakarya'da trafik kazası: 1 ağır yaralı
3. Sayfa

Sakarya'da trafik kazası: 1 ağır yaralı

Refüjden geçen kamyonla motosiklet çarpıştı: 1 ağır yaralı

Sakarya'da doğa yürüyüşü kazayla sonlandı
Bölgesel

Sakarya'da doğa yürüyüşü kazayla sonlandı

Doğa yürüyüşü kazayla sonlandı: Ayağı kırılan dağcı tedavi altında

Sakarya’da duble yolda trafik kazası: 7 yaralı
3. Sayfa

Sakarya’da duble yolda trafik kazası: 7 yaralı

Sakarya’da duble yolda kaza: 7 yaralı