Antalya

Altın Portakal Film Festivali" geleneksel kortejiyle başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, 61’incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin geleneksel Cam Piramit önünden başlayan kortej geçişine, aralarında Salih Güney, Burak Serdar Şanal, Mehmet Özgür, Cihat Tamer, Gülsen Tuncer ile daha pek çok sinema ve televizyon dünyasından ünlü isimler katıldı.

Altın Portakal Film Festivali" geleneksel kortejiyle başladı

Altın Portakal Film Festivali" geleneksel kortejiyle başladı
Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 61’incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin geleneksel kortejinde, ünlü oyuncular ve sosyal medya fenomenleri yer aldı. Antalya’da yaşayan vatandaşlar, sokakları kortejin açılış noktasından bitiş noktasına kadar doldurarak, cep telefonları ile sanatçıların geçişlerini kaydetti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Cam Piramit önünden başlayan kortej geçişine, aralarında Salih Güney, Burak Serdar Şanal, Mehmet Özgür, Cihat Tamer, Gülsen Tuncer ile daha pek çok sinema ve televizyon dünyasından ünlü isimler katıldı. Korteje samba dansçıları da eşlik etti. Yaklaşık 30 derecelik sıcak havaya rağmen Antalyalılar sevdikleri sanatçıları görebilmek için güzergahlara akın etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Salih Güney ile üstü açık klasik otomobil üzerinden vatandaşları selamladı ve çiçek dağıttı.
Yeşilçam oyuncularının maskotları kortejde yer aldı
Sanatçılar geçişte kendilerine yoğun ilgi gösteren vatandaşları selamladı, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi ve karanfil attı. Kortejde ayrıca sanatçıların önünde yer alan bir araçta bulunan Yeşilçam oyuncularının maskotları da büyük ilgi gördü. Müslüm Gürses, Filiz Akın, Kemal Sunal, Kadir İnanır gibi ünlü oyuncuları canlandıran maskotlar da, sokakları dolduran Antalya halkına el salladı.
Cam Piramit, 100. Yıl Bulvarı, Güllük Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve Işıklar Caddesi’nin ardından Karaalioğlu Parkı girişinde sona eren korteje ilgi gösteren vatandaşlar, cadde ve sokaklarda yoğunluk oluşturdu. Vatandaşların sanatçıları görmek için gösterdiği ilgi, oyunculara duygusal anlar yaşattı.
Festivalin açılış töreni, saat 19.00’da kırmızı halı töreniyle başlayacak.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Uluslararası yarışmada 18 ülkeden toplam 12 film yarışacak
Etkinlik

Uluslararası yarışmada 18 ülkeden toplam 12 film yarışacak

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması'nda “Altın Portakal” için yarışacak filmler belli oldu. Detaylar haberimizde..

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne sayılı günler kaldı
Etkinlik

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne sayılı günler kaldı

5-12 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin Ulusal Uzun Metrajlı Yarışma Bölümü'nün Jüri Başkanı Ferzan Özpetek, geçtiğimiz günlerdeki İstanbul ziyaretinde, "Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, sinemanın kültürel hafızasını saklayan çok önemli bir markadır.

Altın Portakal Film Festivali, bu yıl sinema öğrencilerine büyük bir fırsat
Bölgesel

Altın Portakal Film Festivali, bu yıl sinema öğrencilerine büyük bir fırsat

5-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, bu yıl sinema öğrencileri için heyecanlı bir süreç başlatıyor.

Antalya Altın Portakal Film Festivali yapılacak mı ,Antalya Altın Portakal Film Festivali  geçen yıl neden yapılmadı cevap Başkan Muhittin Böcek'ten geldi
Yaşam

Antalya Altın Portakal Film Festivali yapılacak mı ,Antalya Altın Portakal Film Festivali geçen yıl neden yapılmadı cevap Başkan Muhittin Böcek'ten geldi

Geçtiğimiz yıl yaşanan krizlerden dolayı yapılamayan Antalya Altın Portakal Film Festivali bu yıl krizle başladı. SİYAD, festivalden geri çekildiğini duyurmuştu. Sanatçılar, ardı ardına tepki gösterirken bir açıklamada Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten geldi.

Son Dakika Antalya Altın Portakal Film Festivali İptal Edildi
Bölgesel

Son Dakika Antalya Altın Portakal Film Festivali İptal Edildi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Altın Portakal Film Festivali iptal edildiğini duyurarak, detaylar haberimizde

Başkan Böcek  Sessizliğini Bozdu Antalya Altın Portakal Film Festivali hakkında konuştu
Yaşam

Başkan Böcek Sessizliğini Bozdu Antalya Altın Portakal Film Festivali hakkında konuştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek " Cumhuriyetimizin 100. yılında Festivalimizin 60. yılını kutlarken Antalya Altın Portakal Film Festivali’ni daha da ileriye götürmek için aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz".