Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta lider olan Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlıklarını sürdürürken, maçın oynanacağı stadyumda da hazırlıklar tamamlandı.
Ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakibine 6 puan fark atan Amedspor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Iğdır FK maçına büyük bir kararlılıkla hazırlanıyor. Maçın oynanacağı Diyarbakır stadyumunda tüm hazırlıklar tamamlandı. Çevre düzenlemeleri, saha içi ve soyunma odalarındaki son kontroller titizlikle yapıldı. Diyarbakır stadyumunun dev maça hazır olduğunu dile getiren Stadyum Müdürü Serhat Çelik, "Diyarbakır stadyumu geçen hafta oynanan Diyarbekirspor maçı sonrasında Pazartesi itibariyle temizliğe başlandı. Gerek lavabolar, gerek mescitlerin bakımı, en önemlisi tribünlerin bakımı ilgili firma ile görüşülüp gereken temizlikler yapıldı. Asansörlerin günlük rutin bakımının yanı sıra maçtan en az iki saat önce, yani seyircinin girişi öncesinde asansörler ilgili firmalar nezdinde bakımları yapılarak kullanıma açılıyor. Özellikle çim bakımı olarak Diyarbakır stadyumu, Türkiye’de Süper Lig düzeyinde oynanacak karşılaşmalarla kıyaslanacak bir çim bakımına sahiptir" dedi.
Stadyumun kapasitesi olan 33 bin kişinin tamamının maça gelmesi beklenirken, taraftarlardan sahaya zarar verilmemesi ve stadyumu korumaları konusunda özellikle hassasiyet göstermelerini isteyen Çelik, “Pazar günü oynanacak Amedspor Iğdırspor karşılaşması Diyarbakırlılar için bir şampiyonluk karşılaşması olarak görülüyor. Amedspor’un Iğdır’ı yenmesi halinde şampiyonluğu garantileyeceğini biliyoruz. Amedspor’un galibiyeti ile sonuçlanacak maç sonunda taraftarların sahaya inmesine kesinlikle izin verilmeyecek" diye konuştu.
Isparta’da husumetli komşular arasında çıkan kavgada 1’i çocuk 2 kişi pompalı tüfekle yaralandı.
Antalya’da 30 yılı aşkın süredir gazetecilik mesleğine emek veren, meslektaşlarının "gülen yüzü" olarak tanıdığı Kubilay Eldemirci, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Eldemirci, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
Serik ilçesinde sezonun ilk karpuzu hasat edildi ve tezgâhlardaki yerini aldı. Kilogram fiyatı 80 TL olarak belirlenen karpuz, tüketiciyle buluştu.
02 Nisan Çarşamba Denizli'de su kesintisi yaşanacak ilçeler ve tahmini süreleri açıklandı. Cevapları burada. Su kesintilerini öğrenmek için detayları inceleyin
02 Nisan Çarşamba Günü İzmir'deki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün İzmir'in hangi ilçelerinde sular kesilecek. İşte ilçeler ve suların geleceği saatler
02 Nisan Çarşamba İstanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeler ve tahmini süreleri açıklandı. Cevapları burada. Su kesintilerini öğrenmek için detayları inceleyin
Yorumlar (0)