14 ilde 251 daimi işçi alınacak! İŞKUR üzerinden yapılacak

İŞKUR, 14 ilde toplam 251 daimi işçi alacağını duyurdu. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. İlan detaylar burada.. Hemen başvur, bu fırsatı kaçırma!

İŞKUR'dan Yüzlerce Daimi İşçi Alımı Müjdesi

İŞKUR, 14 ilde toplam 251 daimi işçi alımı yapılacağını duyurdu. Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü, çeşitli kadrolarda çalışmak üzere 238 daimi işçi, 5 engelli işçi ve 8 eski hükümlü işçi alacağını İŞKUR aracılığıyla açıkladı.

İşçi Alımı Kadroları ve Kontenjanlar

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak alımlarda, çeşitli teknisyen ve büro işçisi kadroları için personel alımı gerçekleştirilecek:

121 Makine Teknisyeni

98 Elektrik Teknisyeni

7 Elektronik Teknisyeni

12 Kimya Teknisyeni

5 Engelli Büro İşçisi

8 Eski Hükümlü

Başvuru Tarihleri ve Detaylar

Başvurular, 26 Haziran - 1 Temmuz 2024 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacak. İlgilenen adaylar, başvuru süreci ve gerekli bilgiler için İŞKUR'un resmi web sitesi iskur.gov.tr adresini ziyaret edebilirler.

İllere Göre Alım Yapılacak Kadrolar

İŞKUR tarafından duyurulan bu işçi alımları, 14 farklı ilde gerçekleştirilecek. Hangi illerde alım yapılacağı ve kadrolar hakkında detaylı bilgiye İŞKUR'un duyurular bölümünden ulaşabilirsiniz.

işçi alımıİŞKURTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.