18 Eylül Ankara su kesintisi! Nerelerde etkili olacak

18 Eylül Çarşamba Ankara'da su kesintisi yaşanacak ilçeler ve tahmini süreleri açıklandı. Cevapları burada. Su kesintilerini öğrenmek için detayları inceleyin

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi ( İSKİ) su kesintilerini duyurdu. Ankaralılar, susuzlukla karşılaşmamak adına, "Su kesintisi ne kadar sürecek?" ve ''İstanbul'da su kesintisi hangi ilçelerde olacak?" gibi soruların yanıtlarını arıyor.

18 Eylül Çarşamba günü Ankara'daki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün Ankara'nın hangi ilçelerinde sular kesilecek? İşte ilçeler ve suların geleceği saatler

MAMAK

Karaağaç , Altıağaç , Harman , Hüseyin Gazi , Diriliş , Altınevler , Gülveren , Hürel , Bahçeleriçi , Bahçelerüstü , Misket , Dostlar , Derbent , Araplar , Dutluk , Tepecik , Köstence , Büyük Kayaş , Küçük Kayaş , Yeşilbayır , Şahapgürler , Kıbrısköy , Eski Bayındır , Yeni Bayındır , Ortaköy , Başak , Ekin , Bostancık , Gökçeyurt , Kızılca , Çağlayan , Mehtap Mahalleleri ile Saimekadın ve Demirlibahçe mahallelerinin alt kotları 18/09/2024 09:00:00 18/09/2024 18:00:00 Sayın Abonemiz, Mamak ilçesi içerisinde ,Başkent Elektrik A.Ş. tarafından yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, İdaremize ait pompa istasyonlarına elektrik verilemeyecektir.18.09.2024 Çarşamba günü 09:00 ile 18:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Suyun şebekelere dolması ve yüksek kotlardaki abonelere ulaşması zaman alabilmektedir. Vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.


ALTINDAĞ

Kale mh Atıfbey mh Güneşevler mh Önder mh Ulubey mh Yıldıztepe mh Doğantepe mh Başpınar mh Battalgazi mh Solfasol mh Feruduncelik mh Beşikkaya mh Karapürçek mh Gültepe mah Kavaklıköyü mh Tatlar mh Aydıncık mh Adınlıkevler 18/09/2024 09:00:00 18/09/2024 18:00:00 Sayın Abonemiz, Altındağ ilçesi içerisinde ,Başkent Elektrik A.Ş. tarafından yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, İdaremize ait pompa istasyonlarına elektrik verilemeyecektir.18.09.2024 Çarşamba günü 09:00 ile 18:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Suyun şebekelere dolması ve yüksek kotlardaki abonelere ulaşması zaman alabilmektedir. Vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ankara su kesintisisu kesintisison dakikaTürkiyeAnkara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.