2024 Kristal Elma Ödülleri 7 Ekim'de Rixos Tersane İstanbul Taşkızak Hall'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Kristal Elma Ödülleri’nde yarışmanın sloganı olan "İyi Fikir Ayakta Kalır", ödül töreninin ana temasını oluşturdu. Kristal Elma reklam dünyasının en iyilerinin yanı sıra sektördeki trendleri ve yenilikçi fikirleri de ödüllendirdi.

Kristal Elma Ödülleri, Türkiye’nin reklam ve pazarlama dünyasında en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul ediliyor. Reklamcılar Derneği tarafından 1988 yılında başlatılan ve her yıl periyodik olarak düzenlenen bu ödül töreni, reklamcılık alanında Türkiye'deki yaratıcı, yenilikçi ve en başarılı kampanyalara ödül veriyor. Kristal Elma, Türkiye’de reklamcılık sektörünün gelişimine katkıda bulunmak, sektördeki profesyonellere motivasyon sağlamak ve genç yetenekleri teşvik etmeyi amaçlıyor.

Türkiye’de reklamcılık alanındaki en prestijli ödüllerden biri olan Kristal Elma, birçok yaratıcı fikir ve kampanyayı ödüle layık gördü. Bu yıl Kristal Elma ana sponsoru, sosyal medya platformu Tiktok oldu.
Bu yıl, Karaca, CarrefourSA, Lipton, Paşabahçe, Beko, Turkish Airlines, Kiğılı, Grundig, Vestel, Polisan gibi markalar öne çıktı. Karaca, özellikle Şeyma Subaşı ile yaptığı Air Pro Cook iş birliğiyle dikkat çekti ve iki büyük ödülün sahibi oldu. Perakende teknolojinin ve e-ticaretin öncü markalarından Teknosa ise, pazarlama ve reklam kampanyalarıyla 4 ödül birden kazandı.

Teknosa Kristal Elma’da ’En Büyük Armağan: Türkiye Cumhuriyeti projesi’ ve ’Airfryer Acıbadem Kurabiyesi’ kampanyası ile iki kristal ödülün, ’En Büyük Armağan: Türkiye Cumhuriyeti projesi’ ve ’Airfryer Uzaktan Pişirme’ kampanyasıyla da iki gümüş ödülün sahibi oldu.

Kristal Elma, dijital reklamcılık, basın reklamcılığı, açıkhava reklamcılığı, televizyon reklamcılığı ve reklam kampanyaları gibi kategorilerde ödüller veriyor. Kristal Elma, sektördeki başarılı kuruluş ve fikirleri desteklemenin yanı sıra, Türkiye reklamcılığının uluslararası standartlarda yer almasına da katkıda bulunuyor.

Reklamcılar Derneği tarafından aynı zamanda her yıl Genç Kristal Ödül Yarışması da düzenleniyor.

 

ödül töreniödül törenreklamcılıkTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.