23 Ağustos Burdur su kesintisi! İşte etkilenecek yerler

23 Ağustos Cuma Burdur'da su kesintisi yaşanacak mahalleler ve tahmini süreleri açıklandı. Cevapları burada. Su kesintilerini öğrenmek için detayları inceleyin

Burdur Belediyesi su kesintilerini duyurdu. Burdurlular, susuzlukla karşılaşmamak adına, "Su kesintisi ne kadar sürecek?" ve ''Burdur'da su kesintisi hangi mahallelerde olacak?" gibi soruların yanıtlarını arıyor.

23 Ağustos Cuma günü Burdur'daki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün Burdur'un hangi mahallerinde sular kesilecek? İşte mahaller ve suların geleceği saatler

Bahçelievler Mahallesi

 Konak Mahallesi

Cemil Mahallesi

Şeker Evleri Mahallesi

gibi birçok mahallede sabah saatlerinden itibaren su kesintisi yaşanacak

Burdur Belediyesi tarafından yapılan açıklamada: “Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünün Gökpınar(Çine ovası) su havzamızda şehrimizi besleyen 5 terfi  pompası sayısını 7 ye çıkararak Burdur'umuza daha fazla su basabilmek için gece 00:00-07:15 saatleri arasında çalışma yaptığından dolayı 07:15 itibariyle depolara su basma işlemi başlamıştır. Yaklaşık 2 saat içersinde de tüm mahallelerimizde suyumuz akacaktır.” denildi.

Burdur su kesintisisu kesintisison dakikahaberlerBurdur haberleriTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.