28 Ağustos Ankara su kesintisi! Nerelerde etkili olacak

28 Ağustos Çarşamba Ankara'da su kesintisi yaşanacak ilçeler ve tahmini süreleri açıklandı. Cevapları burada. Su kesintilerini öğrenmek için detayları inceleyin

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi ( İSKİ) su kesintilerini duyurdu. Ankaralılar, susuzlukla karşılaşmamak adına, "Su kesintisi ne kadar sürecek?" ve ''İstanbul'da su kesintisi hangi ilçelerde olacak?" gibi soruların yanıtlarını arıyor.

28 Ağustos Çarşamba günü Ankara'daki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün Ankara'nın hangi ilçelerinde sular kesilecek? İşte ilçeler ve suların geleceği saatler

POLATLI

Şentepe mahallesi Esentepe mahallesi Gülveren mahallesi, Kurtuluş mah. Fatih mah. Zafer mah. Şehitlik mah. Mehmet Akif mah. Gazi mah. Yeni mah. İstiklal mah. Cumhuriyet mah 28/08/2024 08:00:00 28/08/2024 23:55:00 Şentepe mah Mevlana caddesi Konya yolu üzerinde bulunan Ana İletim Hattındaki su patlağı nedeniyle Plansız su kesintisi uygulanacaktır (Vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz)

Ankara su kesintisisu kesintisison dakikaTürkiyeAnkara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.