Abdurrahman Çelebi Iğdır Vali Yardımcılığına atandı Abdurrahman Çelebi Kimdir?

Iğdır Vali Yardımcısı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. İzmir Kınık Kaymakamı Önder Koç, Iğdır Vali Yardımcısı olarak atandı.

Van Vali Yardımcısı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. İzmir Kınık Kaymakamı Abdurrahman Çelebi, Van Vali Yardımcısı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Van Vali Yardımcısı Abdurrahman Çelebi Kimdir?

Abdurrahman ÇELEBİ Kilis’te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kilis’te tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 2013 yılında mezun oldu.
2014-2017 yılları arasında Maliye Bakanlığında Vergi Müfettiş yardımcısı olarak çalıştı. 2017 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu kaymakamlık sınavını kazanarak mülki idare amirliği mesleğine ihtisap etti. Kilis Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Burdur/Gölhisar ve Karabük/Safranbolu ilçelerinde kaymakam refikliği stajını yaptı. Çankırı’nın Korgun ilçesinde 8 ay süre ile kaymakam vekilliği yaptı. Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığında teftiş stajını tamamladı. İngiltere’nin Sheffield kentinde 8 ay yabancı dil eğitimi amacıyla bulundu. Kaymakamlık kursunu başarı ile tamamladı. İzmir- Beydağ ve Erzurum - Olur Kaymakamı olarak görev yapmıştır. Kaymakam evli ve bir çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Abdurrahman ÇelebiatamaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.