Acun Ilıcalı'dan Mourinho'ya kendine gel! Toplantıda Acun Ilıcalı Mourinho'yu fena haşlamış

Fenerbahçe-Manchester United maçı öncesinde Acun Ilıcalı, ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile buluştu. Bu toplantıda Ilıcalı, Mourinho’ya 'Bir camia senin ağzına bakıyor' diyerek net bir uyarıda bulundu. Mourinho ise oyuncu performanslarından yakındı.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki zorlu Manchester United maçı öncesinde, futbol dünyasında ses getiren özel bir görüşme yaşandı. Fenerbahçe'nin destekçisi ve televizyoncu Acun Ilıcalı'nın, ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile bir araya geldiği toplantıda tansiyon yükseldi. Spor dünyasında yankı uyandıran bu buluşmanın detayları, gazeteci Serdar Ali Çelikler tarafından açıklandı.

Acun Ilıcalı’dan Mourinho’ya "Bir Camia Senin Ağzına Bakıyor"

Fenerbahçe’nin maç hazırlıkları sırasında Samandıra’da gerçekleşen özel toplantıya, takımın gidişatına dair endişelerini dile getirmek için Acun Ilıcalı bizzat katıldı. İstanbul'a bu özel görüşme için gelen Ilıcalı, Mourinho'ya "Bir camia senin ağzına bakıyor. Saygımız sonsuz ama kendine gel," diyerek açık ve net bir uyarıda bulundu. Çelikler’in verdiği bilgilere göre, Mourinho ise bu tepki karşısında oyuncu performanslarına dikkat çekerek, bazı oyuncuların beklenen verimi sağlayamadığını savundu.

Mourinho Oyuncuların Performansından Şikayet Etti

Mynet'teki haberde, Çelikler’in açıkladığı üzere, Mourinho’nun toplantıda En-Nesyri gibi isimler hakkında beklentilerin altında kalan performanslardan yakındığı belirtiliyor. Mourinho, "Bu oyuncu istediğim verime gelmedi, diğerinin savunması zayıf, kafası burada değil," ifadelerini kullanarak durumu savundu. Ancak Ilıcalı, teknik analizden öte, takımın genel performans eksikliğine dikkat çekerek “Biz oyuncu değil, takım oyunu konuşmalıyız,” diyerek uyarısını tekrarladı. Ilıcalı, Mourinho'ya geçtiğimiz sezon bu rakipleri yenmiş olduklarını hatırlatarak takımda bir değişim beklediğini belirtti.

Ilıcalı'dan Türk Oyunculara Mesaj: "Hocanız Bu, Haberiniz Olsun"

Toplantı sonrası takımın Türk oyuncularıyla da bir araya gelen Ilıcalı, samimi bir ortamda geçen konuşmada "Hocanız bu, haberiniz olsun," ifadeleriyle Mourinho’nun takım üzerindeki rolünü vurguladı. Çelikler, oyuncuların da geçmiş sezon ile bu sezon arasında bir kıyaslama yaptıklarını ve bu sürece dair değerlendirmelerini Ilıcalı ile paylaştıklarını dile getiriyor.

Acun IlıcalıJose MourinhoTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.