Adana'da Evininin önünde silahlı saldırıya uğrayan Sayim Sayan Öldü

Adana’da evinin önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan Sayim Sayan (47), hayatını kaybetti.

Adana’da evinin önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan Sayim Sayan (47), hayatını kaybetti.
Olay, gece saatlerinde Merkez Yüreğir ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, evinin önüne geldiği sırada yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan Sayim Dalan, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla kanlar içerisinde yığıldı. Silahlı saldırgan olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Dalan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Çok kan kaybeden Dalan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Sayim Dalan’ın cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’nun Morgu’na kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmasını sürdürüyor.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Adana Son Dakikasilahlı saldırıAdana ölümTürkiyeAdana

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.