Afyonkarahisar'da 29 Eylül elektrik kesintisi! Nerelerde etkili olacak

Afyonkarahisar'da 29 Eylül 2024 Pazar günü elektrik kesintisi var mı? Afyonkarahisar ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Afyonkarahisar'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde...

Afyonkarahisar'da 29 Eylül 2024 Pazar Günü elektrik kesintisi

Afyonkarahisar'da 29 Eylül Pazar Günü belirlenen saatler içerisinde elektrik kesintisi yaşanacaktır. İşte kesintiden etkilenecek ilçeler ve bölgeler

29 Eylül 2024 Pazar günü Afyonkarahisar’da elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak ilçeler ve mahallelerin güncel tam listesi.

MERKEZ

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle

29.09.2024-10:00 -29.09.2024-13:00tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır.

SUSUZ - SAKARYA : ANKARA CADDE , BUĞDAY SOKAK , HAYAT CADDE , KANARYA SOKAK , MİLLİ BİRLİK CADDE Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesine Bağlı; Susuz Kasabası Ankara Cadde, Hayat Cadde. Susuz Boğazı Ankara Karayolu üzerinde bulunan Özel Trafolu Müşteriler. (Susuz Belediye Başkanlğı, HMF, Afbims, Safari, Karabulut, Ekrem Demirel, Bazalto, HMF, İşlek Gıda, Çakmaklar, Erdem, Çakıcıoğlu, Yıldırz Pet, Ergüler, Helvacıoğlu, Nora, Cevher, Tetik, Tekart, Banaz Kılıçlar, VMC Motorlu Araçlar,) Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

Afyonkarahisar elektrik kesintisison dakika haberleriTürkiyeAfyonkarahisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.