Afyonkarahisar'da feci trafik kazası! 1 ölü 14 yaralı

Afyonkarahisar'da yolcu otobüsünün önünde seyreden kamyona arkadan çarpma sonucu yaşanan kazada bir kişi öldü, 14 kişi de yaralandı. Detaylar haberimizde...

Afyonkarahisar'da yolcu otobüsünün önünde seyreden kamyona arkadan çarpma sonucu yaşanan kazada bir kişi öldü, 14 kişi de yaralandı.
Kaza, Sandıklı ilçesi Kusura köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 06 AEL 893 plakalı Mercedes marka yolcu otobüsü önünde seyreden 03 AGM 671 plakalı kamyona arkadan çarptı. Can pazarının kurulduğu kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 14 kişi de yaralandı. Yaralılar kaza sonrası çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Kurtarma ekiplerinin bölgedeki çalışmaları devam ederken, yolcu otobüsünün Sinop'tan Antalya'ya gittiği belirtildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

haberlerAfyon haberleriAfyon trafik kazasıölüm haberleriTürkiyeAfyonkarahisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.