Afyonkarahisar'da feci trafik kazası! 1 ölü 3 yaralı

Afyonkarahisar’da iki otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Detaylar haberimizde...

Afyonkarahisar’da iki otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Kaza, Emirdağ ilçesi Gömü beldesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.C.D. (55) idaresindeki 06 ACM 234 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü D.M'nin (36) kullandığı 03 AEN 482 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada, sürücüler ile H.K, (68), A.M, (14), E.M. (8) ile E.M. (7) yaralandı. Kaza sonrası çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslarla hastanelere kaldırdı. Yaralılardan H.K, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

haberlerAfyon haberleriAfyon trafik kazasıTürkiyeAfyonkarahisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.