Afyonkarahisarlı pehlivanlar göğsümüzü kabarttı

Afyonkarahisarlı pehlivanlar, Türkiye'nin farklı şehirlerinde düzenlenen önemli güreş etkinliklerinde göz kamaştırdı. Detaylar haberimizde...

Afyonkarahisarlı pehlivanlar, Türkiye'nin farklı şehirlerinde düzenlenen önemli güreş etkinliklerinde göz kamaştırdı. Denizli'de gerçekleştirilen Hüseyin Çokal Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde, minik boyunda mücadele eden Berat Çolak üçüncü olurken, Yasin Uzun ayak boyunda şampiyonluğa ulaştı.
Antalya'nın Feslikan Yaylası'nda düzenlenen yayla güreşlerinde ise Afyonkarahisarlı sporcular yine başarılı performanslar sergiledi. Tozkoparan boyunda mücadele eden Ali Uysal ikinci, Emra Baran ise aynı kategoride üçüncü olarak dereceleriyle dikkat çekti.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

haberlerAfyon haberleriYağlı Pehlivan GüreşleriTürkiyeAfyonkarahisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.