Ahmet Sedat Oktay'dan 101. yıl mesajı! 'Kurtuluş ve Kuruluşun Partisi, 101 Yaşında'

CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay, partinin 101. yılına özel mesajında, Atatürk'ün devrimlerine vurgu yaparak CHP’nin Türkiye'nin birinci partisi olma kararlılığını dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay, Türkiye’nin kuruluşunun ve CHP’nin 101. yılına özel olarak çarpıcı bir mesaj paylaştı. Atatürk’ün devrimlerine ve partinin köklü geçmişine vurgu yapan Oktay, partinin Türkiye’nin birinci partisi olma yolundaki kararlılığını dile getirdi. Başkan Oktay, yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasının CHP tarafından sahiplenildiğini belirtti.

"Kurtuluş ve Kuruluşun Partisi, 101 Yaşında"

Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Türkiye’nin birinci partisi olduğunun altını çizerek, “Kurtuluş ve kuruluşun partisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük iki eserinden biri olan CHP, bugün 101. yaşında. Atatürk’ün devrim ilkelerinin yılmaz savunucusu olan tüm yurttaşlarımızın bu özel gününü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

101 Yıllık Gurur: Atatürk’ün İzinde Bir Türkiye

CHP’nin sadece bir siyasi parti değil, aynı zamanda Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesinin ve modernleşme sürecinin en büyük savunucusu olduğunu bir kez daha hatırlatan Başkan Ahmet Sedat Oktay, " Partinin 101 yıllık geçmişi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda emin adımlarla ilerleyen bir Türkiye inşa etme amacıyla mücadele etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

CHPAhmet Sedat OktayTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.