Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya'dan Şarkikaraağaç'a Ziyaretler

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Şarkikaraağaç'ta esnaf ve sanatkarlarla buluştu, belediye başkanlarını ziyaret etti. Ziyaretin detayları haberimizde.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Şarkikaraağaç'ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen istişare toplantısında Milletvekili Özkaya'ya, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Ali Göçer, Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan, Çiçekpınar Belediye Başkanı Metin Akbulut ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Karanfil eşlik etti.

Esnaf ve Sanatkarlarla Buluşma

Toplantının ardından Ali Özkaya ve beraberindeki heyet, Şarkikaraağaç'ta esnaf ziyaretlerinde bulundu. Çarşı esnafıyla bir araya gelen heyet, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Gündoğdu ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Mevlüt Karataş ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede esnafın talepleri dinlenerek, çözüm yolları üzerinde istişareler yapıldı.

Belediye Başkanlarına Ziyaretler

Heyet, Çarıksaraylar Kasabası Belediye Başkanı Özcan Turhan ve Çiçekpınar Kasabası Belediye Başkanı Metin Akbulut’u makamlarında ziyaret etti. Belediye başkanları ile kasabaların sorunları ve geliştirilmesi gereken projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Fen Lisesi Öğrencileriyle Söyleşi

Ziyaret programının en dikkat çekici anlarından biri, Ali Özkaya ve Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın Şarkikaraağaç Fen Lisesi öğrencileriyle buluşması oldu. Öğrencilerle gerçekleştirilen söyleşide, başarıya giden yolda motivasyonun ve çalışmanın önemi vurgulandı. Milletvekili Özkaya, gençlere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Mevlüt Çanta Ziyaretiyle Sonlandı

Ziyaretlerin son durağı Mevlüt Çanta oldu. Milletvekili Özkaya ve beraberindekiler, çanta üretiminde bölgenin önemli temsilcisi olan Mevlüt Çanta’yı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ali Özkayaşehir buluşmaları programıTürkiyeIspartaŞarkikaraağaç

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.