AK Partili vekil istifa etti! İşte istifa nedeni

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, oğlunun adının karıştığı adli soruşturma nedeniyle partisinden istifa etti. Zenbilci, sürecin zarar görmemesi için bu kararı aldığını açıkladı.

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, partisinden istifa ettiğini duyurdu. İstifa kararı, milletvekilinin oğlunun adının bir soruşturmaya karışmasının ardından geldi.

Zenbilci’nin İstifa Gerekçesi

Milletvekili Ahmet Zenbilci, sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada, oğlunun adının bir adli soruşturmada geçtiğini belirtti ve büyük bir üzüntü içinde olduğunu ifade etti. Zenbilci, "Bu durumu asla tasvip etmiyorum. Soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir. Partimden ve dava arkadaşlarımdan bu sürecin zarar görmemesi için istifa ediyorum," dedi. Açıklamasında, partisinden ayrılmasının tamamen partiye zarar vermeme amacı taşıdığını da ekledi.

istifaAK PartiTürkiyeAdana

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.