Alaattin Mahallesi'nde yaz şenliği heyecanı! Mahalle sakinleri davetli

Bucak Alaattin Mahallesi'nde 14 Temmuz Pazar günü saat 15:00'te 3-15 yaş arası çocuklar için Yaz Şenliği düzenlenecek. #Bucak #AlaattinMahallesi #YazŞenliği #Eğlence #Çocuklar #Etkinlik

Bucak Alaattin Mahallesi'nde Yaz Şenliği Heyecanı

Burdur'un Bucak ilçesi Alaattin Mahallesi'nde geleneksel olarak düzenlenen Yaz Şenliği bu yıl da coşkuyla gerçekleştirilecek. Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer, yaptığı açıklamada mahalle sakinlerini etkinliğe davet etti.

Muhtar Tuncer'in açıklaması şöyle:

"SAYGIDEĞER MAHALLE SAKİNLERİM, 14 Temmuz 2024 Pazar günü saat 15:00'te aza ekibimizle birlikte hayırseverlerimizin destekleriyle ve çocuklarımıza gönüllü destek hizmet verecek mahalle sakinlerimizle birlikte geçen yıllarda da gerçekleştirdiğimiz Yaz Şenliği programımıza 3 ile 15 yaş arası çocuklarımızı davet ediyoruz. Animatörler ve palyaçolarla eğlenceli saatler geçireceğimiz, ücretsiz ikramlarla dolu etkinliğinize Alaattin Mahallesi çocuklarımızı Alaattin Mahallesi Muhtarlığı'na davet ediyoruz."

Etkinlikte çocuklar için çeşitli aktiviteler, animatörler ve palyaçolarla eğlenceli anlar yaşanacak. Ayrıca ücretsiz ikramlar da sunulacak. Tüm mahalle sakinleri ve özellikle çocuklar, bu keyifli etkinliğe katılmak için davet ediliyor.

Alaattin Mahallesiyaz şenliğiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.