Ali Orkun Ercengiz, Üniversite Buluşmalarıyla Öğrencilerle Bir Araya Geliyor

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, üniversite öğrencileriyle kentin geleceği ve öğrencilerin sorunlarına çözüm bulmak için düzenlenen "Üniversite Buluşmaları" etkinliğinde bir araya gelecek. Detaylar ve etkinlik bilgileri için tıklayın.

Başkan Ercengiz, Üniversiteli öğrencilerle buluşuyor

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, öğrencilerin sorunlarına çözüm üretmek ve kentin geleceğiyle ilgili fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlenen “Üniversite Buluşmaları” kapsamında üniversite öğrencileriyle bir araya gelecek. Üniversite Buluşmaları kapsamında Moderatörlüğünü Doç. Dr. Canan Gönüllü yapacak.

Üniversite Buluşmaları ile ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Başka şehirlerden kentimize gelerek burada üniversite eğitimi alan öğrencilerimizle tanışmak ve ihtiyaçlarını bizzat kendilerinden dinlemek amacıyla Üniversite Buluşmaları düzenledik. Öğrenci arkadaşlarımızla öğrencilik hayatını ve kentimizin durumunu konuşacağız. 17 Ekim 2024 Perşembe günü Saat:19.30’da Burdur Belediyesi Konferans Salonu (Anfi) bölümünde düzenleyeceğimiz Üniversite buluşmalarına ücretsiz servislerimizde imkânı da sağlayacağız. Tüm öğrencilerimizi davet ediyorum.” Dedi.

Ali Orkun ErcengizöğrenciTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.