Ameliyat sonrası hayranlarına son dakika haberi

Ünlü oyuncu Sitare Akbaş, sağlık sorunları nedeniyle geçirdiği başarılı ameliyatın ardından sağlığına kavuştu. Akbaş, doktoru Taner Kıvılcım'a ve hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Ünlü dizi ve tiyatro oyuncusu Sitare Akbaş, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Taner Kıvılcım tarafından gerçekleştirilen laparoskopik ameliyat sonrasında Sitare Akbaş sağlığına kavuştu ve hastaneden taburcu edildi.

Başarılı Ameliyat Sonrası Sitare Akbaş'tan İlk Açıklama

Ameliyatın ardından hızla toparlanan Sitare Akbaş, sağlık durumuyla ilgili sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. Akbaş, "Ağrılarım sebebi ile başvurduğum doktorum Taner Bey’e ve İstanbul Okan Üniversitesi Hastanesi çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ameliyatım çok başarılı geçti, şu an kendimi daha iyi hissediyorum ve her şey yolunda. Sevenlerime güzel haberi vermek istedim" ifadelerini kullandı.

Sitare Akbaş, Sağlık Sorunlarını Geride Bıraktı

Başarılı bir operasyonun ardından taburcu olan Sitare Akbaş, hayranlarına sağlığına kavuştuğunu müjdeledi. Sitare Akbaş, ameliyat sürecinin beklentilerinin üzerinde bir başarı ile sonuçlandığını ve doktoru Taner Kıvılcım'a teşekkürlerini sundu.

Ameliyat sonrası sağlıklı bir şekilde taburcu olan Sitare Akbaş, sevenlerinin desteğiyle bu süreci atlattığını belirtti. Ünlü oyuncu, bir süre dinlenerek eski sağlığına kavuşmayı hedeflediğini söyledi.

Sitare AkbaşTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.