Ankara'da Cumhuriyet coşkusu ücretsiz Ebru Gündeş konseri

Cumhuriyet Bayramı için ücretsiz bir konser verecek olan Ebru Gündeş, Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda sahne alacak.

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, 29 Ekim 2024 saat 19.30'da Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda ücretsiz bir konser verecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 101'inci yılını etkinliklerle kutlayacak. 29 Ekim’de Ebru Gündeş sahne alarak Başkent’te Cumhuriyet rüzgârı estirecek.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen etkinliklerde, kentin ana arterleri Türk bayrakları ve Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleriyle donatıldı.

Kutlamalar, konserlerden film gösterimlerine, söyleşilerden orkestral performanslara kadar bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek ve 29 Ekim’de Ebru Gündeş konseri gerçekleşecek.

Bayram coşkusunu hep birlikte yaşamak isteyenler için Zafer Çarşısı ile Atatürk Orman Çiftliği arasında, saat 15.00’ten gece yarısına kadar ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.

 

konserlerücretsiz konserücretsiz etkinlikebru gündeşTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.