Ankara'da Cumhuriyet coşkusu ücretsiz Mert Demir konseri

Cumhuriyet Bayramı için ücretsiz bir konser verecek olan Mert Demir Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda sahne alacak.

Müzisyen Mert Demir 28 Ekim 2024 saat 19.30'da Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'nda ücretsiz bir konser verecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 101'inci yılını etkinliklerle kutlayacak. 28 Ekim’de Mert Demir sahne alarak Başkent’te Cumhuriyet rüzgârı estirecek.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen etkinliklerde, kentin ana arterleri Türk bayrakları ve Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleriyle donatıldı.

Kutlamalar, konserlerden film gösterimlerine, söyleşilerden orkestral performanslara kadar bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerle devam edecek ve 28 Ekim’de Mert Demir konseri gerçekleşecek.

28 Ekim akşamı Mert Demir konseriyle başlayacak Cumhuriyet coşkusu, 29 Ekim’de Ebru Gündeş konseriyle devam edecek.

Bayram coşkusunu hep birlikte yaşamak isteyenler için Zafer Çarşısı ile Atatürk Orman Çiftliği arasında, saat 15.00’ten gece yarısına kadar ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.

konserlerücretsiz konserücretsiz etkinlikTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.