Ankara’da Mevlit Kandili Huşu ile idrak edildi

Ankara’da Mevlit Kandili dolayısıyla Ulus’taki Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde program düzenlendi.

Ankara’da Mevlit Kandili dolayısıyla Ulus’taki Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde program düzenlendi.
Hazreti Muhammed’in (sav) dünyaya teşrif etmesinin kutlandığı Mevlit Kandili nedeniyle Hacı Bayram-ı Veli Camii’nde program düzenlendi. Camiyi dolduran vatandaşlar, Hacı Bayram Veli Türbesi önünde de dua etti. Caminin dolmasıyla avluya serilen hasırlarda namaz kılıp dua eden vatandaşlara yatsı namazı sonrası çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

BEŞTEPE MİLLET CAMİSİ DOLUP TAŞTI

 

Mevlit Kandili nedeniyle Beştepe Millet Camisi'nde program düzenlendi. Camideki kandil programı, Millet Camisi İmam Hatibi Ali Burak Baldöken'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Mevlid-i Şerif ve duaların okunmasıyla devam eden programa çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Ankara’da bulunan diğer camilerde de bu geceye özel programlar düzenlendi. Camileri dolduran cemaatler bu gecenin anlamına uygun olarak ibadetlerde bulunarak dualar okudular. Okunan Kur’an-ı Kerim’in sesleri sokaklara yayıldı. Mevlit Kandili Ankara’da olması gerektiği gibi kutlandı.

 

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Mevlit KandiliHacı Bayram-ı Veli CamiiBeştepe Millet CamisiTürkiyeAnkara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.