Ankara Yenimahalle'de Parklar yenileniyor bakımları Yapılıyor

Ankara Yenimahalle Belediyesi Belediye sınırları içerisinde Bulunan parklarda sezon sonu yenileme ve onarım çalışmaları başlattı

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar  Sosyal medya hesabından yaptığı Paylaşımda  Yenimahallede Bulunan Parklarda Bakım ve onarım yenileme çalışmalarını başlattıklarını duyurdu 

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar " Yenimahallemize kazandırdığımız 460 park ve 3 milyon metrekare yeşil alan ile doğaya ve yeşile olan yatırımımızı günden güne arttırmaya devam ediyoruz.
Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı 200 kişilik ekiple ilçemizdeki parklar ve yeşil alanlarda bakım, onarım, temizlik çalışmalarına hız verdik. Zaman içinde kırılan ve yıpranan kamelya, bank, yürüyüş alanları ve spor alanlarını kısa sürede yenileyerek vatandaşlarımızın kullanımına sunuyoruz.
İlk etapta Beştepe Mahallesi ve İlk Yerleşim Mahallesinde revize ve onarım çalışmalarına başlayan ekiplerimiz, yaz kış demeden bakım ve onarım çalışmalarını ilçemiz geneline yayarak aralıksız sürdürecek.
Ekiplerimiz, su ve enerji tasarrufu açısından ilçemiz genelinde 700 bin metre kareyi kapsayan 62 büyük park ve yeşil alana tam otomatik sulama sistemi kurulum çalışmalarına başladı. Tam otomatik sulama sisteminin kurulması ile Yenimahalle’de yeşil alanların sulanmasında büyük ölçüde su tasarrufu sağlayacağız.
Çocuklarımıza ve gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak adına hep birlikte yeşile sahip çıkmalı ve doğaya saygılı olmalıyız. Vatandaşlarımızın da bu süreçte gerek parklarımıza gerek yeşil alanlarımıza sahip çıkmalarını özellikle istiyoruz. Nefes aldığımız ve ailelerimiz ile birlikte keyifle vakit geçirdiğimiz bu alanları korumak, temiz kullanmak hepimizin görevidir.

Ankara Son DakikaYenimahalle Belediye Başkanı Fethi YaşarAnkara ParklarYenimahalle BelediyesiTürkiyeAnkaraYenimahalle

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.