Ankaralı Turgut, "Hastalığım için toplanan yardım paralarını tehditle almak istiyorlar!" diyerek çocuklarını evlatlıktan reddetti!

Ünlü şarkıcı Ankaralı Turgut bir süredir akciğer kanseri hastalığı ile mücadele ediyor. Kanserin karaciğere de metastaz yaptığını söyleyen sanatçı çocuklarına sitem etti ve evlatlıktan reddetti.

"Hakkım size haram olsun!"

Sanatçının kızlarından biri olan Eylem Boran babasının hastalığı ile yakından ilgileniyor. İnternette yaptığı paylaşımda "Canım babam Ankaralı Turgut sevenlerinden dua istiyor." diye yazmıştı. Diğer çocuklarının 27 yıldır para kazanmadığını ve kendisini sömürdüklerini söyledi. "Baba parasıyla damat besliyoruz!" dedi.

"Beni tehdit edip elimden yardım paralarını almak istiyorlar!"

Ankaralı Turgut, "Oğlum, Özlem, Hasret hepsi aynı... Bunlar çete olmuş. Hiç helal para yemişler mi? Bana toplanan ilaç paralarını, beni tehdit edip almak istiyorlar. Bunları herkes bilsin!" ifadelerini kullandı. Turgut, bir kez daha hastanelik olurken kızı Özlem Sülü, “Bunca zaman senin kahrını ben çektim. Yeri geldi ayakçın oldum, yeri geldi hizmetçin oldum, yeri geldi kölen oldum, yeri geldi bahçevanın oldum... Bana yaptığın hakaretleri insanlara duyurursam... Seni var ya, yerden yere gömerim. Benimle kötü olunca, gidip benim gelinimle dostluk kuran Eylem, yazıklar olsun sana! Benim babamla aramı açan sensin Eylem! Evi elimden aldığınızı konuşalım mı? Bıçak kemiğe dayandı! Televizyonlara çıkacağım, sizin pisliğinizi dökeceğim!” diyerek kendini savundu.

 

 

 

ünlülerAnkaralı TurgutTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.