Ankastre set alana bulaşık makinesi hediye! %50 indirim kampanyasını kaçırmayın

Vestel Bucak’ta büyük beyaz eşya kampanyası başladı! 16 Ekim’e kadar ankastre set alana bulaşık makinesi hediye. %50 indirim ve 7 taksit fırsatını kaçırmayın!

Vestel’in Bucak ilçesindeki bayisinde büyük bir kampanya başladı. Evini yenilemek veya beyaz eşya ihtiyacını karşılamak isteyenler için 16 Ekim’e kadar devam edecek bu kampanyayı kaçırmayın! Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Vestel, avantajlı fiyatlarla cazip taksit seçenekleri sunarak ev ekonomisine destek oluyor.

Ankastre Set Alana Bulaşık Makinesi Hediye!

Yeni bir ankastre set almayı planlayanlar sizin için hazırlanan bu kampanya ile ankastre set alan herkese bulaşık makinesi hediye ediliyor. Üstelik bu fırsat sadece bununla sınırlı değil, diğer beyaz eşya ve televizyonlarda da oldukça cazip indirimler var.

Beyaz Eşya ve Televizyonda Büyük İndirimler!

Bucak Vestel Bayii'nde, beyaz eşya ve televizyon satın almayı düşünenler için kaçırılmayacak fiyatlar:

Bulaşık Makinesi: 7.999 TL Çamaşır Makinesi: 7.999 TL Kurutma Makinesi: 7.999 TL Televizyon: 8.499 TL Buzdolabı: 11.549 TL

Ayrıca, peşin fiyatına 7 taksit imkanı ile ödemelerinizi kolayca yapabileceksiniz. Herkesin bütçesine uygun ödeme planı sunan Vestel, evinizi son teknoloji ürünlerle donatmanız için harika bir fırsat sunuyor.

%50 İndirim ile Kaliteli Ürünler

Sadece kaliteli değil, aynı zamanda uygun fiyatlı beyaz eşyalar almak isteyenler için %50 indirim fırsatı sizi bekliyor. Üstelik bu fırsatlar, evinizin her ihtiyacını karşılayacak geniş bir ürün yelpazesini kapsıyor.

Çukur Mahalle Atatürk Cd. No:10 Bucak / Burdur (Bucak Belediyesi yanı)

Tel: 0532 307 77 89

indirimkampanyaankastre setbulaşık makinesiTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.