Antalya Burdur karayolunda kaza! Yaralı sayısı belli oldu

Burdur Antalya karayolu üzerinde trafik kazası meydana geldi. İki aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Burdur Antalya karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 23:00 sıralarında Burdur Antalya karayolu üzeri Dağbeli ile Boğazköy arasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yol yapımı nedeniyle tek şerit üzerinden trafiğin ilerlediği alanda Antalya'dan Bucak istikametine gelmekte olan 15 ACR 65 plakalı araç ile Burdur'dan Antalya istikametine gitmekte olan 26 AJN 246 plakalı otomobilin karıştığı trafik kazasında 6 kişi yaralandı. Kaza sonrasında 112 Acil çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık, polis, jandarma ve Bucak Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan vatandaşlar sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldılar. Kaza sonrasında bölgede uzun kuyruklar oluştu.

Olay yerindeki vatandaşların ifadesine göre, kaza anında 3'üncü bir aracın olduğu ve kaza yapan 26 AJN 246 plakalı aracın hemen önündeyken sağ şeride geçerek, olay yerinden uzaklaştığı ifade edildi. 

[H]83115[/H]

Antalya Burdur karayolutrafik kazasıTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.