Antalya'da Uluslararası Düzeyde Organize Suç Örgütü Çökertildi

Antalya Jandarma ve Emniyet’in Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri’nin yaptığı operasyonlara değinen Vali Şahin, “Organize Suçlarla Mücadele,

*Uluslararası Düzeyde Organize Suç Örgütü Çökertildi*
Jandarma ve Emniyet’in Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri’nin yaptığı operasyonlara değinen Vali Şahin, “Organize Suçlarla Mücadele, Kaçakçılık Suçları ile Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele, Ulusal Güvenliğe Yönelik Suçlarla Mücadele, Aklama Suçları ve Suç Gelirlerine Yönelik Suçlar ile Mücadele birimlerinde toplamda 193 Operasyon gerçekleştirilerek 268 şüpheli şahıs yakalanmıştır.
Bu şüphelilerden 46 şahıs tutuklanmış, 14 şahıs hakkında adli kontrol kararı verilmiş, 208 şahıs ise serbest bırakılmıştır. Organize suçlar ile mücadele kapsamında ise; uluslararası düzeyde faaliyet gösteren 1 organize suç örgütü çökertilmiş, 32 şahıs tutuklanmıştır. İnterpol –Europol Daire Başkanlığı tarafından uluslararası düzeyde aranan ve hakkında difüzyon kararı bulunan 2 şahıs yakalanarak İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edilmiştir.
Yapılan operasyonlarda bin 661 adet elektronik sigara, 8 bin 696 litre kaçak alkol, 3 şişe kaçak içki, 125 litre kaçak içki, 7 bin 622 paket sigara, 7 bin 681 adet kaçak eşya, 394 bin 568 adet dolu makaron, 8 bin 717.400 adet boş makaron, 3 bin 067 kg kaçak tütün, 88 adet tabanca, 3 adet tüfek, bin 303 adet fişek, 92 adet şarjör, 41 adet kaçak cep telefonu, 7 bin 543 adet tarihi eser, 37 adet sahte para ve 2 adet sahte belge ele geçirilmiştir.” dedi.

Antalya Valisi Hulusi ŞAHİNAntalya İl Jandarma KomutanlığıAntalya İl Emniyet Müdürlüğüantalya son dakikasilah kaçakçılığıTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.