Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran'ı Ziyaret Etti

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Korkuteli Belediye Başkanlığı görevine seçilen Saniye Caran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

DERE’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, 31 Mart günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Korkuteli Belediye Başkanlığı görevine seçilen Saniye Caran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. S.S. Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Hasan Can Caran’nda olduğu ziyarette İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Ve Doğramacılar Esnaf Ve Sanatkârlar Odası başkanı Ünal Ersan, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkan vekili Ömer Erkış’da yer aldı.
Ziyarette karşılıklı istişareler sonrasıAntalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere,  Belediye başkanı Saniye Caran’a teşekkür ederek başarılar diledi.
Dere, ziyaret anısına Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran’a ve Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Hasan Can Caran’na plaket takdim etti.
Dere, Korkuteli’nin gelişmesi ve kalkınması adına hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı seçilen Saniye Caran’a görevinde başarılar diledi.

Saniye CaranKorkuteliKorkuteli Belediye Başkanı Saniye CaranHasan Can CaranAdlıhan DereAntalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği BaşkanıTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.