Antalya Gazipaşa kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Selami Korkutata kimdir?

Gazipaşa ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Adıyaman Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, Antalya Gazipaşa Kaymakamı olarak atandı.

Gazipaşa ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Adıyaman Kahta Kaymakamı Selami Korkutata,  Antalya Gazipaşa Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Gazipaşa Kaymakamı Selami Korkutata Kimdir?

Kaymakam Selami KORKUTATA, 1986 yılında Bingöl’de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Bingöl ve Ankara’da tamamladı.

2007 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Lisans programından mezun oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Maliye Bakanlığı’nda bir süre çalıştı. 2010 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açtığı kaymakamlık sınavını kazanarak Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.

Bakanlık yurtdışı stajı çerçevesinde İngiltere’de bir yıl süreyle University of Sussex’de dil eğitimi aldı ve İngiliz yönetim sistemi hakkında çeşitli incelemelerde bulundu.

Dışişleri Bakanlığı stajını Londra Başkonsolosluğu’nda tamamlayan Kaymakam KORKUTATA, İngilizce bilmektedir.

2010 yılından itibaren, İl Merkez Stajını Tokat’ta, Mülkiye Müfettişi refakatini Afyon’da, Kaymakam refikliği stajını İzmir Seferihisar’da yaptıktan sonra, Ordu-Akkuş, Tokat-Sulusaray, Aydın-Karacasu, Denizli-Güney, Antalya-Gündoğmuş ilçelerinde Kaymakam Vekili, ayrıca Denizli-Çal, Çankırı-Atkaracalar, Adana-Karaisalı ve Şanlıurfa-Halfeti ilçesinde Kaymakam olarak görev yaptı.

19/08/2021 tarih ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Kahta Kaymakamı olarak atanmış olup 06/09/2021 tarihi itibariyle ilçemizdeki görevine başlamıştır.

Selami KorkutataatamaTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.