Antalya Korkuteli cehennem deresinde Tır kazası 1 Ağır 3 Yaralı

Son dakika Kaza, 8 Eylül 2024 pazartesi Korkuteli yolu Cehennem Deresi mevkiinde meydana geldi. Lastiği patlayan tırın sürücüsü, aracını emniyet şeridine almak istediği sırada kontrolü kaybederek diğer tıra çarptı.

Lastiği Patlayan Tırın Çarpışması Sonucu 3 Yaralı
Korkuteli ilçesinde meydana gelen trafik kazası büyük paniğe neden oldu. Yokuş yukarı seyreden 15 AC 131 plakalı bir tırın lastiği patlaması sonucu kontrolünü kaybetmesiyle yaşanan olayda, arkasından gelen 07 APT 986 plakalı bir tırla çarpıştı.

Kaza, Korkuteli yolu Cehennem Deresi mevkiinde meydana geldi. Lastiği patlayan tırın sürücüsü, aracını emniyet şeridine almak istediği sırada kontrolü kaybederek diğer tıra çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araçta da büyük hasar oluştu. Olay yerine sevk edilen ambulans, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri, yaralılara ilk müdahalede bulundu. Kazada 1 kişi ağır olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Antalya'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı ve kilometrelerce kuyruk oluştu. Ekiplerin yaptığı çalışmaların ardından yol yeniden trafiğe açıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Korkuteli manşet

Korkuteli kazaAntalya trafik kazasıTrafik kazasıKazaAntalya son dakikaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.