Antalya Korkutelililer Derneği (ANTKORDER) ATSO Çıkartması

Antalya Korkutelililer Derneği (ANTKORDER), Adnan İmirgi Başkanlığında oluşan heyetle Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ATSO) ziyaret etti.

ANKORDER'DEN ATSO ZİYARETİ...
Antalya Korkutelililer Derneği (ANTKORDER), Adnan İmirgi Başkanlığında oluşan heyetle Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ATSO) ziyaret etti.
ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman ile ayrı ayrı görüşen
heyet, ilçenin önemli sorunları konusunda bilgilendirme yaptı.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde sorunların giderilmesi için destek sözü veren ATSO Meclis Başkanı Ahmet Öztürk ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.
Kurum olarak Korkuteli ilçesine önem verdiklerini, belirten ATSO Başkanı Hacısüleyman, Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
ATSO'DAN SORUNLARA DESTEK SÖZÜ
ATSO’nun başta Korkuteli OSB olmak üzere Korkuteli’ne verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden ANKORDER Başkanı Adnan İmirgi, MİSEL (Mantar Topluluğu) Üretim Laboratuvarı için malzeme ihtiyaçları olduğunu dile getirdi.
Başkanı İmirgi, A.Ü.Korkuteli Meslek Yüksek Okulu’nda öğrencilerin yoldan güvenli şekilde geçişi için üst geçit ihtiyacı olduğunu, aynı zamanda ⁠okula öğrenci ulaşım için servis aracı ihtiyacı taleplerini iletti.
Görüşmede, Başkan Hacısüleyman, laboratuvar için çalışma yapacaklarını, üst geçit ve servis için de ilgili mercilerle görüşeceklerini belirtti.
Ziyarette ATSOB Başkan Yardımcısı Hakan Pakalın, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Sarı ve 41. Grup (Gayrimenkul Faaliyetleri) Meslek Komitesi Meclis Üyesi Adnan Saraç ile Akdeniz Üniversitesi Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Zanbak yer aldı.

Antalya Korkutelililer DerneğiATSO yönetim kuruluAntalya Ticaret ve Sanayi OdasıATSO Meclis Başkanı Ahmet ÖztürkYusuf Hacısüleymanantalya son dakikaTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.