Antalya Kumluca Gücük Mezarlığına, Cenaze Hizmet Birimi Hizmete Açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca ilçesinde uzun zamandır ihtiyaç duyulan gasilhane ve morg hizmetlerini karşılamak adına çalışmalarını tamamladı

Gücük Mezarlığına, Cenaze Hizmet Birimi Hizmete Açıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca ilçesinde uzun zamandır ihtiyaç duyulan gasilhane ve morg hizmetlerini karşılamak adına çalışmalarını tamamladı. Kumluca Şehir (Gücük) Mezarlığı içerisine inşa edilen Kumluca Cenaze Hizmet Birimi, modern altyapısıyla halkın hizmetine sunuldu.
Yeni birimde, 6 cenaze kapasiteli morg, bay ve bayan gasilhane, bekleme salonu, abdesthane, müdür ve personel odası gibi bölümler bulunuyor. Bu hizmet biriminin mezarlık alanında bulunması, vatandaşların cenaze işlemlerini kolaylaştırarak sürecin daha rahat ve düzenli bir şekilde yönetilmesini sağlayacak.
Kumluca Mezarlığında Altyapı Çalışmaları Başladı
Kumluca Karşıyaka Merkez Mezarlığı’nda Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Hizmet Birimi tarafından başlatılan yağmur drenaj boru hattı döşeme çalışmaları da devam ediyor. Bu altyapı çalışmaları, yeni hizmete açılan gasılhanenin faaliyete geçmesi için gerekli hazırlıkları kapsıyor. Mezarlık içerisindeki gasılhane yolu ve aile mezarlıklarına sıcak asfalt döşeme çalışmaları da planlanarak, ziyaretçilerin konforunun artırılması hedefleniyor.
Kumluca Koordinasyon Başkanı Kerem Kaya Turan, yapılan çalışmalarla ilgili şunları söyledi:
"Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermek adına çalışıyoruz. Gücük Mezarlığımız içerisine inşa edilen Kumluca Cenaze Hizmet Birimi, modern altyapısıyla halkımızın hizmetine sunduk. Kumluca Karşıyaka Mezarlığı'ndaki altyapı hazırlıklarının yanı sıra, gasılhane yolunun asfaltlanması ve mezarlık alanının iyileştirilmesiyle halkımıza daha kaliteli hizmet sunacağız."

gasilhaneKumluca BelediyesiAntalya büyüşehir belediyesimezarlıklarTürkiyeAntalyaKumluca

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.