Antalya Muratpaşa kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam İhsan Kara kimdir?

Muratpaşa ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. İstanbul Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Antalya Muratpaşa Kaymakamı olarak atandı.

Muratpaşa ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. İstanbul Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Antalya Muratpaşa Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Muratpaşa Kaymakamı İhsan Kara Kimdir?

İhsan Kara, 1965 yılında Konya'nın Hadim ilçesinde doğdu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan Kara, 1990 yılında Karaman Valiliğinde kaymakam adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Koyulhisar, Şenkaya, Batman Vali Yardımcılığı, Şuhut, Mersin Aydıncık ve Cihanbeyli Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri olarak da görev yapan Kara, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nde Eğitim Daire Başkanlığı yaptı. 2019 yılında Eyüpsultan Kaymakamı olarak atanmış ve bu görevini sürdürmüştür. İhsan Kara, evli ve iki çocuk babasıdır.

İhsan karaatamaTürkiyeAntalyaMuratpaşa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.