Antalya’nın Serik ilçesinde ana okullu minik öğrenciler bayrak görselli resim ve elişi sergisi açtı.

Serik Mustafa Nazmi Güven Anaokulu öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında öğrenciler üzerinde milli şuuru oluşturmak, vatan ve bayrak sevgisini aşılamak, bayrağın bağımsızlık sembolü olduğunu vurgulamak

Serik’te minik öğrencilerden Bayrak konulu sergi
Antalya’nın Serik ilçesinde ana okullu minik öğrenciler bayrak görselli resim ve elişi sergisi açtı.
Serik Mustafa Nazmi Güven Anaokulu öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında öğrenciler üzerinde milli şuuru oluşturmak, vatan ve bayrak sevgisini aşılamak, bayrağın bağımsızlık sembolü olduğunu vurgulamak amacıyla Serik Kaymakamlığı bahçesinde açılan sergiye Belediye Başkan Vekili Mehmet Balık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet, DSP İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Umut Güzel, Serik Esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet Koop. Başkanı Bayar Savran, Serik ve çevresi Esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet Koop. Başkanı Ali Gülaydın, Serik Mustafa Nazmi Güven Anaokulu Müdürü Feza Yağcı, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.
Etkinlikte okul öğretmenleri rehberliğinde öğrenciler tarafından farklı materyaller kullanarak yapılan 100 e yakın resim ve el işleri sergilendi.
Serik Mustafa Nazmi Güven Anaokulu Müdürü Feza Yağcı, “Sergimizi açmamızın amacı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında minik öğrencilerimize milli şuuru oluşturmak, vatan ve bayrak sevgisini aşılamak, bayrağın bağımsızlık sembolü olduğunu vurgulamaktı. öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimiz ve velilerimizin işbirliğiyle farklı materyaller kullanarak yapılan bir etkinlik yaptık. Sergide emeği ecen herkese teşekkür ederiz.” dedi.  Serik ajans

Serik Son Dakikaantalya son dakikaAnaokulubayrak yürüyüşü29 Ekim Cumhuriyet BayramıTürkiyeAntalyaSerik

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.