Bahar 22. bölüm 1. fragmanı izle, Bahar'ın tokadı diziye damga vuruyor "Sen o iğrenç herifle gününü gün ederken kızım buna şahit mi olsun!"

Merakla beklenen Show Tv dizisi Bahar'da bu bölümde neler olacak? Heyecanın doruklara çıktığı tanıtımda Bahar ve Timur, kızları Umay’ın velayeti için karşı karşıya gelirken; Bahar’ın Timur’a attığı tokat tanıtıma damgasını vurdu.

Bahar dizisinin 22. bölüm 1. fragmanında, Bahar’ın Evren’e pansuman yaptığı sahne dikkat çekerken; ikilinin aralarındaki buzların eriyip erimeyeceği ise büyük merak konusu oldu.

"Ben her şeyi tek başına yapmak zorunda olan bir kadınım..."
"Artık aklımı çalıştıracağım!"
"Bambaşka bir Bahar geliyor!"

Bahar dizisinin konusu:

Senaryosunu Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı; büyük hayallerle tıp okuyan, sonrasında hayatını eşine ve iki çocuğuna adayan Bahar'ın (Demet Evgar) ani bir hastalıkla değişen hayatına ve dönüşümüne odaklanan Bahar dizisi her Salı akşamı izleyicilerle buluşuyor.

Bahar dizisi künye:

Bahar, MF Yapım imzalı, ilk bölümü 13 Şubat 2024 tarihinde yayımlanan, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı, senaryosunu Ayça Üzüm ve Atasay Koç'un kaleme aldığı, başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın paylaştığı, Türk yapımı medikal, komedi ve dram türündeki televizyon dizisidir.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Sevilen dizi Bahar her Salı saat 20.00'de Show Tv'de!

dizilerBahar dizisiShow TVTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.