Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin, Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan'a ziyaret

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin ve eşi Deniz Çetin'i ağırladı. Ziyaret sırasında Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları'nın "Hayatım Eğitim" kitabı hediye edildi ve yeni kurulacak “Eğitim Vakfı” hakkında bilgilendirme yapıldı.

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin ve Eşi Deniz Çetin’i ağırladı.

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin, Eşi Deniz Çetin ve Bahçeşehir Uğur ağırladılar.

Hayırlı Olsun Ziyareti ve Kitap Hediyesi

Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin ve Eşi Deniz Çetin, Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bu özel ziyaret sırasında, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel'in "Hayatım Eğitim" adlı kitabını da hediye ettiler.

Yeni Kurulacak Olan “Eğitim Vakfı” Hakkında Bilgilendirme

Kurucu Hurşit Çetin, Burdur Valisi'ni Bahçeşehir Koleji'nin eğitim ve öğretim faaliyetleri ve yeni kurulacak olan “Eğitim Vakfı” konusunda bilgilendirdi. Bu ziyaret vesilesiyle, Bahçeşehir Koleji'nin öğrencilere sunulan eğitim kalitesi, başarıları ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında Valimizi bilgilendirdiler.

Hurşit ÇetinBurdur Bahçeşehir KolejiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.