Bahçeşehir Koleji Öğrencileri Hayvan Dostlarını Unutmadı!

Burdur Bahçeşehir Koleji, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde resim sergisi ve müzik dinletisi düzenledi. Etkinlik, Burdur halkı ve sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Burdur Bahçeşehir Koleji  “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” temalı Resim Sergisi ve Müzik dinletisi Burdur halkı tarafından büyük ilgi gördü.

Burdur Bahçeşehir Koleji’nde akademik başarının yanı sıra öğrencilerin sanatsal anlamda da kendini geliştirmiş, kültürlü ve sanat zevki gelişmiş bir nesil olmaları amacı ile çalışmalar yapılmaktadır. Öğrenciler atölye ortamında, müfredat doğrultusunda teknik ve konu uygulamaları imkanı bulmaktadırlar. Eğitimin bir bütün olduğu felsefesinden yola çıkarak onların; özgün düşünme, üretme ve deneme kapasiteleri geliştirilerek Güzel Sanatlar dalında da en iyi şekilde yetiştirilmeleri sağlanmaktadır.

Bahçeşehir Koleji Öğrencileri Görsel sanatlar dersinde “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” temalı resim çalışmalarını hayal güçlerinden ortaya çıkardıkları birbirinden renkli hayvan figürlü eserleri Cumhuriyet Meydanında ziyaretçilerin beğenisine sundular.

Protokolün ve Burdur Halkının katıldığı Resim Sergisinde açılış konuşmasını Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Hülya Eraslan yaptı.Ardından Sayın Eraslan, Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin, Eşi Deniz Çetin ve Yöneticiler kurdele kesimi gerçekleştirdi.

Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin sevimli köpeği Tarçın sergi boyunca Sanat Severlerden ve öğrencilerden yoğun ilgi gördü.
Öğrenciler, sergiye gelen sanat severlere Sokak Hayvanlarını beslemeleri için mama dağıtımı gerçekleştirdi.

Okuyan her kademeden öğrencinin resimlerine yer verilen sergide öğrenciler tarafından piyano ve yan flüt ile sanatseverlere mini bir konser verildi.

Sergiyi müzik dinletisi eşliğinde gezen ziyaretçiler, çalışmaları yakından inceleyerek eserlerle ilgili bilgiler alarak sergiden keyifle ayrıldılar.

Burdur Bahçeşehir Kolejisokak hayvanlarıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.