Başkan Bayar "Artık Bahanelere Finike Halkının Sabrı Kalmadı"

Antalya İli Finike Ak parti İlçe başkanı Hakan Bayar " Pazarcı esnafının CHP belediyelerinden çektiği nedir? Geçen dönem Kumluca’da, bu dönem Finikemizde pazarcılara CHP’nin yaptığı zulüm ortadadır".

Gündeme Dair Açıklama…
Değerli ve Çok Kıymetli Finikeli Hemşerilerimiz.
Yaklaşık 1 haftadır milli emlak arazilerinin TOKİ başkanlığına devredilmesi ile alakalı açıklamalar yapılıyor. 6 Şubat 2023 tarihinde 11 ilde meydana gelen yüzyılın felaketi Kahramanmaraş Depremin'den dolayı tüm Türkiye genelinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında arsa devri yapılmaktadır. Bu arsalar deprem bölgelerinde yapılan ve yapılmış olan konutlara destek ve gelir sağlamak amacıyla TOKİ‘ye devredilmiştir. Devredilen arsalar hazine arazisidir. Devir eden kurumda devralan kurumda devletin kurumudur. Bu devirde herhangi bir uygunsuz durum yoktur.
Kıymetli Hemşehrilerimiz.
5 Yılda Finike’de yapıldığı iddia edilen birçok hizmet olduğu söyleniyor. İnandırıcılığını da sizlere bırakıyorum. Tabela değiştirmeyi hizmet olarak görenleri halkımızın takdirine bırakıyorum.
Hizmet eğer pazarcı esnaflarımızdan istenen yüksek kiralar ise, sorma ver paraları ise büyük hizmetler olduğu doğrudur. Pazarcı esnafının CHP belediyelerinden çektiği nedir? Geçen dönem Kumluca’da, bu dönem Finikemizde pazarcılara CHP’nin yaptığı zulüm ortadadır.
2. Dönem ile birlikte Artık Bahanelere Finike Halkının Sabrı Kalmadı.
Hizmet Bekliyoruz Bahane Değil.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur .
Hakan Bayar
AK PARTİ
Finike İlçe Başkanı.

Finike Ak partiHakan BayarFinike Belediye Başkanı Mustafa KeyikçipazarcıTOKİTürkiyeAntalyaFinike

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.