Başkan Ercengiz Seçim Sonrası Hülya Gümüş'e Makam Ziyaretinde

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say ile seçim sonrası ziyaret edemediği Hülya Gümüş'ü makamında ziyaret etti.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say ile seçim sonrası ziyaret edemediği Hülya Gümüş'ü makamında ziyaret etti.   Hülya Gümüş'e İlk makam ziyaretine eli boş gelmeyen Ercengiz hediyesini ve hayırlı olsun dileklerini iletti.   İlk olarak Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş’ü ziyaret eden Başkan Ercengiz, daha sonra Yeşilova Belediye Başkanı Okan Kurd ve Çavdır Belediye Başkanı Ali Okan Yücel’i makamında ziyaret etti.   Ziyaretleri ile ilgili bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz: ''  Yoğunluk nedeniyle seçim sonrası ziyaret edemediğimiz ilçe belediye başkanlarımızı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Bucak, Çavdır ve Yeşilova Belediye Başkanlarımıza bir kez daha başarı diliyoruz…'' ifadelerini kullandı.  

Ali Orkun ErcengizHülya GümüşmakamziyaretTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.