Başkan Fethi Yaşar Okutan Ankara projesinin 2. yılı dolayısıyla düzenlenen programa katıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türk Eğitim Vakfı ve Ankara halkının ortaklaşa gerçekleştirerek üniversite öğrencilerine karşılıksız burs desteği sağlayan 'Okutan Ankara' projesinin 2. yılı dolayısıyla program düzenlendi

Okutan Ankara' projesinin 2. yılı dolayısıyla düzenlenen programa katılan  Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Ankara Büyükşehir Belediyemiz, Türk Eğitim Vakfı ve Ankara halkının ortaklaşa gerçekleştirerek üniversite öğrencilerine karşılıksız burs desteği sağlayan 'Okutan Ankara' projesinin 2. yılı dolayısıyla düzenlenen programa katıldık.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mansur Yavaş ve TEV Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Şükrü Tekbaş başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Yenimahalle Belediyesi olarak eğitime büyük önem veriyor, ilçemizde eğitim kalitesini arttırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çağdaş eğitimin gelişimi için 16 yıldır Yenimahalle’de birçok projeyi hayata geçirdik. Aynı bilinçle çalışmaya devam edeceğiz.
Türk Eğitim Vakfı ile birlikte hayata geçirdiğimiz, inşaatı son aşamaya gelen yurt projesi ile Ankaramıza okumaya gelen ancak barınma sıkıntısı çeken 350 kız öğrencimize konaklama imkanı sağlayacağız." dedi 

Okutan Ankara ProjesiYenimahalle Belediye Başkanı Fethi YaşarTürk Eğitim VakfıTürkiyeAnkaraYenimahalle

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.