Başkan Hülya Gümüş'ten Başkan Muzaffer Doğan'a ziyaret

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Bucak Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Doğan'ı ziyaret ederek, esnafın sorunlarını yerinde dinledi.

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş ve beraberindeki heyet, Bucak Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Doğan’ı ziyaret ederek esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, beraberinde Bucak Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Göktur, Bucak Belediye Meclisi Üyesi Özcan Duran, Burdur İl Genel Meclisi Üyesi Muzaffer Özdemir Bucak Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Doğan'ı ziyaret ettiler.

Bucak esnafının karşılaştığı zorlukları dinleyerek çözüm önerilerini tartışan heyet, işbirliğinin güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı.

Muzaffer DoğanHülya GümüşTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.