Başkan İlkay Güngör Ankara'da! Devlet Bahçeli ile görüştü

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Seyir Terası projesi ve Kızılkaya halkına iletilen mesajlar görüşmenin ana gündemiydi.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Türk Dünyasının Bilge Lideri ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Başkan Güngör, bu anlamlı buluşmada, kızı Meryem ve Başdanışman Esma Özdaşlı ile birlikte yer aldı.

Seyir Terası Projesi Masaya Yatırıldı

Ziyaretin ana gündem maddesi, Kızılkaya’nın en prestijli projelerinden biri olan seyir terası oldu. Başkan Güngör, bu projeyle ilgili olarak Bahçeli'ye detaylı bir sunum yaptı. Sunumda, seyir terasının beldeye katacağı değerden, bölge halkının ihtiyaçlarına kadar birçok konu ele alındı. Ayrıca, belediyenin gelecek yatırımları ve işletme konusundaki talepler de görüşmede dile getirildi.

Genel Başkan Bahçeli’den Kızılkaya Halkına Selam

Başkan Güngör, Bahçeli'nin Kızılkaya halkına özel bir mesajı olduğunu da paylaştı. Bahçeli, Kızılkaya'ya duyduğu sevgiyi ileterek, vatandaşlara selam ve sevgilerini iletti. Güngör, bu sıcak karşılama ve destek için Bahçeli’ye teşekkürlerini sunarak, "Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür eder, saygılarımı sunarım," dedi.

İlkay GüngörDevlet BahçeliTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.