Başkan İlyas Delen, Mellililer derneği kariyer buluşmasına konuk oldu

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, Mellililer Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Kariyer Günleri buluşmasına katıldı. Festival detayları ve etkinlikler hakkında bilgi alın.

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, Mellililer Kültür ve Dayanışma Derneği’nin başlattığı Kariyer Günleri buluşmasına konuk oldu.

“Melli atağa kalkıyor.”

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Burdur ili Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler (Melli) Belediye Başkanı seçilen İlyas Delen, son yıllarda incir ve çelengi ile adını duyuran beldesinin gelişmesi için çalışmaya başladıklarını söyledi.

Mellililer Kültür ve Dayanışma Derneği’nin başlattığı Kariyer Günleri buluşmasının ilk konuğu Kocaaliler (Melli) Belediye Başkanı İlyas Delen oldu. Başkan Delen, seçim heyecanını geride bıraktıklarını, mazbatayı alması ile birlikte parti tercihini unutup beldeye birlik içinde hizmet vermek için çalışmaya başladıklarını söyledi. Delen, “Beldemizde yaşayan hemşehrilerimizi, gurbetteki yakınları ile buluşturmak ve ilçemizin tanıtımına katkı koymak amacıyla artık gelenekselleşen Kültür, Sanat, çelenk ve İncir Festivalimizi bu yılda coşkulu bir şekilde yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Mellililer Dernek Başkanı Ercan Öztürk, amacı Kocaaliler (Melli)ye hizmet olan derneğin, beldenin tanıtımı ve gelişmesi için belediye işle birlikte çalışmalarını sürdüreceğini belirterek katılımcılara teşekkür etti. 18 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek olan festival saat 14.00’de açılış töreniyle başlayacak. “Yılın En iyi Melli İnciri” ve “En Güzel çelenk Yarışması”nın ardından mehter gösterisi ile devam edecek olan programda, protokol konuşmalarının ardından yerel sanatçı İbrahim Yıldız sahne alacak. Festival, Hüseyin Kağıt konseri ile son bulacak.

İlyas DelenMellililer Kültür ve Dayanışma DerneğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.