Başkan İsmail Mutlucan girişimi kınadı! 'Herkes haddini bilsin'

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'e düzenlenen suikast girişimi, güvenlik güçlerinin başarılı operasyonuyla önlendi. MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Mutlucan’dan sert açıklama. Olayın detayları burada!

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör’e düzenlenen suikast girişimi, güvenlik güçlerinin başarılı operasyonuyla son anda engellendi. MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Mutlucan, yaptığı açıklamada bu girişimi kınayarak, sert mesajlar verdi.

  "Hiç Kimse Ülkücülerin Düğmesini Bile Koparamaz"

MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Mutlucan, yaptığı sert açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kızılkaya Belediye Başkanımız Sayın İlkay Güngör’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu tür girişimlerde bulunmayı düşünen herkes bilmelidir ki, bırakın belediye başkanımızı öldürmeyi, bir ülkücünün ceketinin düğmesini bile koparamazsınız. Herkes haddini bilsin ve bu tür eylemlerin sonucunda nelerle karşılaşacaklarını düşünsün.”

Başkan Güngör’den İlk Açıklama: "Dimdik Ayaktayım"

Başkan İlkay Güngör, saldırı girişimi sonrası yaptığı açıklamada, kendisine ve ekibine yönelik bu tehditlerin kendilerini yıldırmayacağını belirtti ve halkına hizmet etmeye kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı.

İsmail MutlucansuikastTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.